Vilka är Oddhikers?

Oddhikers startades av Melker Wångdahl och Dominika Podbilska för att inspirera andra med våra resor och vandringar. Vi har alltid haft en förkärlek för lite mer unika resor och äventyr samtidigt som vi milt sagt ogillar all-inclusive resor.

När vi träffades 2019 arbetade Dominika som undersköterska och Melker som vaktmästare i lilla Lidköping. Sen dess har vi ställt om livet helt. Numera skulle man kunna säga att vi är digitala nomader på deltid. En digital livsstil som tillåter betydligt mer resande. Med fokus på genuina upplevelser kommer vi dela med oss av våra äventyr och erfarenheter.

Ett liv runt vandring och resor

Många mil på vandringsleder i flera olika länder har gett en hel del kunskaper kring vilken utrustning som funkar och vad man bör ha med sig. Att hjälpa dig skaffa rätt vandringsutrustning från början och slippa slänga bort pengar på grejer som behöver ersättas varje säsong är ett av Oddhikers huvudsyften.

Du hittar oss dock inte bara i bergen, att utforska olika länder och kulturer är något som driver oss. Hittills har vi hunnit med närmare 30 länder och det har naturligtvis lett till en hel del erfarenheter där med. En fråga som alltid återkommer är “hur kan ni resa så mycket?” Visst får man prioritera utgifterna men vi har också blivit experter på att boka resor billigt. De flesta betalar alldeles för mycket för sina semestrar och skulle kunna får uppleva 2-4 gånger mer för samma pengar! Det här är också något Oddhikers har som mål att ändra på, alla borde resa mer.

Numera drivs hemsidan vidare av Melker medans Dominika fokuserar på annat. Vill ni få en närmare inblick i vad vi gör och var vi är just nu kan ni göra det genom att följa Dominikas Instagram konto här.

Kontakta oss på Oddhikers

Om du har några frågor runt utrustning, vandringar eller eller bara vill lämna lite feedback så hör gärna av dig. Alla tankar är uppskattade då vi strävar efter att vara så bra som möjligt och erbjuda bästa möjliga information.

Samarbeten

Vi är alltid öppna för nya samarbeten kring affiliate, annonser och utrustnings tester. Du kan också få hjälp med SEO och sökvänlig content. Oavsett vad du har för förslag så tveka inte att höra av dig via mailadressen nedan, så varar vi så fort som möjligt.

Du kan komma i kontakt med oss via: melker.wangdahl@gmail.com

Ibland befinner vi oss dock vid utkanten av internet så kan det ta lite tid, försök i så fall gärna med en röksignal.